Przystawki

Pikantny śledź marynowany w korzennych przyprawach oraz winie,
z dodatkiem kwaśnej śmietany, podany na pierniku
(260 g) 26,5 zł
Carpaccio z buraka z kozim serem, orzechami włoskimi, rukolą,
redukcją balsamico i oliwą
(250 g) 33 zł
Cepeliny (czyli kartacze) nad Łodzią według przepisu babci Haliny Klebańskiej
z Wilna z 1938 roku
(220 g) 46 zł
Chleb jasny własnego wypieku z domowym smalcem i ogórkiem kiszonym
od Pana Romana ze Zgierza
(220 g) 42 zł

Lwowski befsztyk tatarski z żółtkiem i sardelą

(210 g) 49,5 zł

Deska serów z Korycina: sery podpuszczkowe

(300 g) 46 zł

Deska wędlin pieczonych w naszej restauracji

(500 g) 57,5 zł

Deska wędlin pieczonych w naszej restauracji

(600 g) 66,5 zł