Zbliżający się Dzień Kobiet uczcimy w naszej restauracji w wyjątkowy sposób. Nasz szef kuchni, zainspirowany charakterem tego święta stworzył specjalne menu, które dostępne będzie w lokalu przez cały nadchodzący tydzień (od 2 do 8 marca). To propozycje lekkie, prezentujące świeże i ciekawe kompozycje smakowe, po jakie chętnie sięgają odwiedzające naszą restaurację panie.
W okazjonalnym menu znalazła się sałatka z serem pleśniowym zapiekanym w grillowanej cukinii z dodatkiem grapefruitów, pomidorów smażonych na maśle czosnkowym, sosu kefirowo-czosnkowego oraz tartego sorbetu ogórkowego i migdałowych płatków (20.99 zł). Daniem główny jest kurczak nadziany truskawkami z serem gorgonzola w sosie mandarynkowym z zielonym pieprzem (20,99 zł). Na deser spróbować można sernika z ricotty z czarnym sezamem, pomarańczą, jadalnym storczykiem, orzechami pini i arachidowymi podawanego z sorbetem pomarańczowym i sosem truskawkowym (16,99 zł).
Choć wszystkie dania przygotowane zostały z myślą o kobietach, to z pewnością zasmakują również panom. Sycące i aromatyczne potrawy oraz słodki i kolorowy deser docenią wszyscy smakosze. Do każdego z dań nasi goście będą mogli zamówić kieliszek wybranego polskiego wina produkowanego tradycyjną metodą z różnych owoców w promocyjnej cenie 1 zł.