Menu sezonowe:
Krem z kalafiora z chipsami z boczku i ostrą oliwą | (350 ml) 18 zł |
Sałatka z grillowanym serem halloumi, bakłażanem, kalarepą, pomidorkami koktajlowymi, rzodkiewką, pomarańczą i orzechami włoskimi |
(350 g) 34 zł |
Kartoplanki – kotlety ziemniaczane z mięsnym farszem podane ze śmietaną (do wyczerpania zapasów) |
(2 szt.) 32 zł |
Plastry polędwicy wołowej z grzanką czosnkową, pianą serową, sałatką wiosenną z groszkiem cukrowym i chutneyem z mango i gruszki |
(300 g) 39 zł |
Beza przekładana kremem z serka mascarpone i sosem z czerwonych owoców z malinami podana z sosem angielskim, musem z truskawek i gałką lodów |
(250 g) 23 zł |