Nowości Galicji

Menu sezonowe:

Chłodnik litewski z jajkiem i ziemniakami (350 ml)  24,6 zł
Sałatka z grillowanym serem halloumi, bakłażanem, kalarepą,
pomidorkami koktajlowymi, rzodkiewką, pomarańczą i orzechami włoskimi
(350 g) 42,9 zł
Knedle z owocami sezonowymi okraszone masłem i bułką
podane z młodą kapustą zasmażaną z boczkiem
(500 g)  40,6 zł
Filet z kurczaka (sous-vide) w pomidorkach koktajlowych z czosnkiem
i rozmarynem podany z sałatką z kuskusu perłowego z fasolą szparagową,
brokułem, chili i oliwą pietruszkową
(470 g)  49,8 zł
Grillowany stek ze schabu podany z grillowanymi warzywami, ziemniakami z pieca,
sosem z grillowanego ananasa z chili i masłem z czerwonym pieprzem i rozmarynem
(550 g)  54,3 zł
Beza przekładana kremem z serka mascarpone i sosem z czerwonych owoców
z malinami, podana z sosem angielskim, musem z truskawek i gałką lodów
(250 g)  28,3 zł
Mizeria (190 g)  12,5 zł