Menu sezonowe:
Chłodnik litewski z jajkiem i ziemniakami | (350 ml) 24,6 zł |
Sałatka z grillowanym serem halloumi, bakłażanem, kalarepą, pomidorkami koktajlowymi, rzodkiewką, pomarańczą i orzechami włoskimi |
(350 g) 42,9 zł |
Knedle z owocami sezonowymi okraszone masłem i bułką podane z młodą kapustą zasmażaną z boczkiem |
(500 g) 40,6 zł |
Filet z kurczaka (sous-vide) w pomidorkach koktajlowych z czosnkiem i rozmarynem podany z sałatką z kuskusu perłowego z fasolą szparagową, brokułem, chili i oliwą pietruszkową |
(470 g) 49,8 zł |
Grillowany stek ze schabu podany z grillowanymi warzywami, ziemniakami z pieca, sosem z grillowanego ananasa z chili i masłem z czerwonym pieprzem i rozmarynem |
(550 g) 54,3 zł |
Beza przekładana kremem z serka mascarpone i sosem z czerwonych owoców z malinami, podana z sosem angielskim, musem z truskawek i gałką lodów |
(250 g) 28,3 zł |
Mizeria | (190 g) 12,5 zł |