Nowości Galicji

Menu sezonowe:

Krem z kalafiora z chipsami z boczku i ostrą oliwą (350 ml)  18 zł
Sałatka z grillowanym serem halloumi, bakłażanem, kalarepą,
pomidorkami koktajlowymi, rzodkiewką, pomarańczą i orzechami włoskimi
(350 g)  34 zł
Kartoplanki – kotlety ziemniaczane z mięsnym farszem podane ze śmietaną
(do wyczerpania zapasów)
(2 szt.)  32 zł
Plastry polędwicy wołowej z grzanką czosnkową, pianą serową,
sałatką wiosenną z groszkiem cukrowym i chutneyem z mango i gruszki
(300 g)  39 zł
Beza przekładana kremem z serka mascarpone i sosem z czerwonych owoców
z malinami podana z sosem angielskim, musem z truskawek i gałką lodów
(250 g)  23 zł