Pikantny śledź marynowany w korzennych przyprawach oraz winie, z dodatkiem kwaśnej śmietany, podany na pierniku |
(260 g) 27,5 zł |
Carpaccio z buraka z kozim serem, orzechami włoskimi, rukolą, redukcją balsamico i oliwą |
(250 g) 34,3 zł |
Cepeliny (czyli kartacze) nad Łodzią według przepisu babci Haliny Klebańskiej z Wilna z 1938 roku |
(220 g) 47,3 zł |
Chleb jasny własnego wypieku z domowym smalcem i ogórkiem kiszonym od Pana Romana ze Zgierza |
(220 g) 43,3 zł |
Lwowski befsztyk tatarski z żółtkiem i sardelą |
(210 g) 51,5 zł |
Deska serów z Korycina: sery podpuszczkowe |
(300 g) 47,8 zł |
Deska wędlin pieczonych w naszej restauracji |
(500 g) 59,5 zł (600 g) 69,8 zł |
Selekcja rzemieślniczych salcesonów |
(500 g) 45 zł |