Leczo warzywne z cieciorką | (260 g) 41,3 zł |
Grillowany filet z kurczaka sous-vide, podany na warzywach (fasolka szparagowa, kalafior, marchewka karotka) z sosem śmietanowo-winnym |
(480 g) 46,8 zł |
Kotlet schabowy smażony na smalcu w zestawie z pieczonymi ziemniakami oraz kompozycją surówek |
(600 g) 49 zł |
Polędwiczka wieprzowa sous vide, obsmażana, podawana z sosem kurkowym z boczkiem |
(220 g) 48,8 zł |
Gulasz wieprzowy na sposób huculski na chrupiącym placku ziemniaczanym |
(400 g) 52,5 zł |
Kugiel przedborski – babka ziemniaczana zapiekana z mięsem z golonki i cebulą podawana z plastrem duszonej karkówki – danie regionalne |
(500 g) 54,5 zł |
Pieczona golonka na kapuście podana z musztardą i jabłkowym chrzanem |
(450 g) 52,5 zł |
Sznycel wieprzowy po wiedeńsku z cytryną, podany z sałatką wiedeńską (pieczone ziemniaki z boczkiem, pestkami dyni i słonecznika oraz winegretem) |
(380 g) 54,5 zł |
Madziarski bogracz (gulasz) pod plackami ziemniaczanymi z plastrami grillowanego schabu |
(380 g) 54,5 zł |
Żeberka pieczone w glazurze podane z frytkami belgijskimi, miksem sałat i sosem musztardowo-miodowym (ostre lub łagodne) |
(800 g) 82,3 zł |
Szaszłyk z polędwiczek wieprzowych przekładany boczkiem, cebulą, cukinią, papryką i pieczarkami podany z ziemniakami pieczonymi i surówkami (zestaw dla 2 osób) |
(800 g) 87 zł |
Pućki wołowe ze specjalnie wyselekcjonowanej wołowiny podawane z sosem chrzanowym i puree maślanym |
(190 g) 60,8 zł |