Przystawki

Śledź w oleju z cebulą, chili i szczypiorkiem

(150 g) 20 zł
Pikantny śledź marynowany w korzennych przyprawach oraz winie,
z dodatkiem kwaśnej śmietany, podany na pierniku
(260 g) 21 zł
Cepeliny (czyli kartacze) nad Łodzią według przepisu babci Haliny Klebańskiej
z Wilna z 1938 roku
(220 g) 36 zł
Chleb jasny własnego wypieku z domowym smalcem i ogórkiem kiszonym
od Pana Romana ze Zgierza
(220 g) 31 zł

Lwowski befsztyk tatarski z żółtkiem i sardelą

(210 g) 38 zł

Deska serów z Korycina: sery podpuszczkowe

(300 g) 36 zł

Deska wędlin pieczonych w naszej restauracji

(500 g) 45 zł

Deska wędlin pieczonych w naszej restauracji

(600 g) 52 zł