Śledź w oleju z cebulą, chili i szczypiorkiem | (150 g) 20 zł |
Pikantny śledź marynowany w korzennych przyprawach oraz winie, z dodatkiem kwaśnej śmietany, podany na pierniku | (260 g) 21 zł |
Cepeliny (czyli kartacze) nad Łodzią według przepisu babci Haliny Klebańskiej z Wilna z 1938 roku | (220 g) 36 zł |
Chleb jasny własnego wypieku z domowym smalcem i ogórkiem kiszonym od Pana Romana ze Zgierza | (220 g) 31 zł |
Lwowski befsztyk tatarski z żółtkiem i sardelą | (210 g) 38 zł |
Deska serów z Korycina: sery podpuszczkowe | (300 g) 36 zł |
Deska wędlin pieczonych w naszej restauracji | (500 g) 45 zł |
Deska wędlin pieczonych w naszej restauracji | (600 g) 52 zł |